informatie

Wat te doen in Salou?

Salou is een van de bekendste plekken als het gaat om jongerenbestemmingen. Eigenlijk ook wel logisch als je kijkt naar wat Salou allemaal te bieden heeft. Prachtige stranden, een heerlijke zomerse temperatuur, veel en mooie uitgaansgelegenheden, jongeren in overvloed en enorm veel activiteiten. In dit artikel willen we je wat meer vertellen over de activiteiten in Salou. Er is enorm veel te doen, dus misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben wij voor jou de leukste activiteiten op een rijtje gezet en toegelicht. Dan weet je zeker dat je niets gaat missen tijdens je vakantie naar Salou!

Catamaran cruise

Je vindt ze eigenlijk bij elke jongerenbestemming wel, de Catamaran Cruise. Deze cruise, speciaal voor jongeren, geeft jou de mogelijkheid om optimaal te genieten van een zonnig dagje Salou. Als jij houdt van zon, zee & gezelligheid, dan zit je bij de Catamaran Cruise helemaal op de juiste plek. De Catamaran Cruise heeft veel mogelijkheden. Je kan er bijvoorbeeld lekker relaxed op het dek liggen. Ook wordt er af en toe een stop gemaakt, waarbij alle passagiers een verfrissende duik mogen nemen in het water. Daarbij kan je ook nog een snorkelen als je dat leuk vindt. Ondertussen wordt er relaxed een muziekje gedraaid door een DJ. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, kan je er ook nog eens onbeperkt eten en drinken! Redenen genoeg om dit eens te gaan bekijken, toch?

Vergelijk direct alle goedkope jongerenreizen naar Salou

Tropical Flirt Night @ Salou

Een van de vele leuke feesten in Salou is de “Tropical Flirt Night”. Als jij houdt van lekkere cocktails, goeie muziek en een beetje geflirt, dan ben je bij dit feest aan het juiste adres. Het feest vindt plaats in stamcafé “’t gat”. Deze compleet Nederlandse kroeg staat de hele avond in het teken van lekkere cocktails drinken en flirten. Houd jij wel van flirten maar niet van cocktails? Niet getreurd, want er is meer dan genoeg andere drank te krijgen tijdens deze avond! Neem dus al je vrienden en vriendinnen mee naar de Flirt Night en wie weet sla je de liefde van je leven aan de haak!

Dancing Fountain show

Een leuke bezienswaardigheid in Salou is de fontein. Langs de boulevard van Salou vind je hier in de avond een prachtige fonteinshow. Spectaculair om mee te maken en bovendien geheel gratis. Met een hele licht- en lasershow worden allerlei mooie plaatjes gecreëerd. Loop eens langs de gezellige boulevard ’s avonds en bekijk de fonteinshow gratis en voor niets! Hopelijk ben je nu een stuk wijzer geworden over de activiteiten in Salou. Voor meer informatie, zoals de precieze tijden, prijzen en locaties van de activiteiten, moet je de reisleiding inschakelen. Zij kunnen je verder helpen.

Natuurlijk kun je nog veel meer beleven in Salou!

Salou heeft natuurlijk nog zo veel meer te bieden dan alleen de bovenstaande activiteiten. Daarom raden we het je aan om nog even op de site rond te kijken. Onder het kopje “activiteiten” vind je nog veel meer leuke activiteiten voor jongeren. Ook de blog wordt regelmatig bijgewerkt met leuke en interessante artikelen voor Nederlandse vakantiegangers. Houdt de site dus goed in de gaten voor het laatste nieuws!

Handige tips & blog

Pacha Open Air Salou

Waarschijnlijk kende je Club Pacha al voordat je besloot op vakantie te gaan naar Salou. Nu lanceert een losstaande organisatie Pacha Open Air, een outdoor fees...

Flu Party Salou

Toffe evenementen In Salou wil je natuurlijk alle toffe evenementen meemaken. Een van deze evenementen is Flu Party Salou, niet georganiseerd door een reisorga...