informatie

Excursie naar Barcelona

Bezoek deze wereldstad vol met bezienswaardigheden tijdens jouw verblijf in Salou!

Barcelona Salou is de grootste stad van Catalonië met ruim 1,6 miljoen inwoners en een stad waar je zeker eens geweest moet zijn vanwege de ontzettend toffe bezienswaardigheden.

Bezienswaardigheden Barcelona

Barcelona is de stad van Antoni Gaudí, ontwerper van de prachtige Sagrada Familia die nog steeds niet af is en het mooie mozaïekpark Park Guëll. Daarnaast moet je zeker even gaan shoppen op de Ramblas en zo zijn er nog talloze redenen en bezienswaardigheden waarom je tijdens je vakantie een bezoek moet brengen aan de hoofdstad van Catalonië!

Omgeving Salou

Vergelijk direct alle goedkope jongerenreizen naar Salou

Een bezoek aan Camp Nou, het stadion van FC Barcelona

Door de goede metro verbindingen in Barcelona sta je zo bij Camp Nou, het stadion van FC Barcelona. Toch wel een van de grootste clubs ter wereld met eens immens stadion dat je zeker eens in je leven van binnen gezien moet hebben. Tijdens de stadion tour, waarvoor je kaartjes kunt kopen in de fanshop kun je geheel op eigen houtje middels een tour het hele stadion bekijken. Je komt overal, van de kleedkamers, de vip ruimtes en de prijzenkast tot de ruimtes waar alle commentatoren tijdens de wedstrijd de rest van de wereld van commentaar voorzien.

  Barcelona Salou

Met jou reisorganisatie!

Reis je met een reisorganisatie dan organiseert men vaak excursies Salou naar Barcelona. Je reist dan per touringcar in een uur en een kwartier naar het centrum van Barcelona van waaruit je de stad gaat verkennen!

Eigen vervoer naar Barcelona

Natuurlijk kun je er ook een eigen onderneming van maken door zelf met de auto of de trein naar Barcelona te gaan en je vanuit daar met de metro door de stad te vervoeren. Het is ongeveer 110 kilometer waar je met de auto ongeveer een uur en een kwartier over doet. Het is dan slim je auto aan de rand van de stad te parkeren en vervolgens met de metro naar het centrum te reizen. Met de trein reis je vanaf het treinstation van Salou in iets meer dan een uur via Tarragona naar het centrum van Barcelona.

Handige tips & blog

Pacha Open Air Salou

Waarschijnlijk kende je Club Pacha al voordat je besloot op vakantie te gaan naar Salou. Nu lanceert een losstaande organisatie Pacha Open Air, een outdoor fees...

Flu Party Salou

Toffe evenementen In Salou wil je natuurlijk alle toffe evenementen meemaken. Een van deze evenementen is Flu Party Salou, niet georganiseerd door een reisorga...