informatie

Activiteiten in Salou

Wat is er allemaal te doen in Salou?

Wat is er allemaal te doen in Salou? Je hoeft je tijdens je vakantie geen moment te vervelen, er worden talloze activiteiten Salou georganiseerd waaraan je kunt meedoen. Naast activiteiten in Salou zelf bieden de meeste jongerenreisorganisaties vette excursies Salou zoals downhillen in de Catalaanse bergen, een excursie naar Port Aventura Salou of onderneem zelf een trip naar Barcelona of Aquapolis waterpark Salou!

Vergelijk direct alle goedkope jongerenreizen naar Salou

Aqualeon Salou

Salou bezienswaardighedenAqualeon is een waterpark en immense groot safaripark van 800.000 vierkante meter in één. Door deze combinatie kun je op dezelfde dag de big five spotten en daarnaast genieten op de zonneweiden (Ja, zonder tijgers), glijden van een van de vele glijbanen en zwemmen! Dit alles vind je op ongeveer drie kwartier rijden van Salou (Pendelbus)!

Ontdek hier meer over Aqualeon Salou!

Aquapolis Waterpark Salou

Activiteiten SalouOp iets meer dan drie kilometer van het centrum van Salou in Platja de Pineda vind je Aquapolis, de plek voor een dag waterpret en heerlijk bijkleuren. Het waterpark heeft talloze spectaculaire glijbanen zoals de kamikaze (65 km/h), zwembaden en om heerlijk te relaxen jacuzzi’s en zonneweiden.

Ontdek hier meer over Aquapolis Waterpark Salou!

Barcelona

Omgeving SalouIn de grootste stad van Catalonië is altijd wat te beleven, met 1,6 miljoen inwoners en miljoenen toeristen die de stad bezoeken is het er altijd gezellig. Talloze bezienswaardigheden zoals het Parc Guëll en de Sagrada Familia, maar natuurlijk ook een bezoekje aan Camp Nou, het stadion van FC Barcelona mag je niet missen tijdens je bezoek aan Barcelona.

Ontdek hier meer over een excursies naar Barcelona!

Boulevard Salou

Boulevard Salou, Strand SalouSalou heeft de bekendste Boulevard van Spanje en zeker ook een van de mooiste. Vrijwel elke Nederlander kent de Boulevard wel als bezienswaardigheid in Salou door de film Costa (2001), de 365 palmbomen en fonteinen met mooie licht- en geluidsshows. Ook de gezellige bars, restaurantjes en souvenirwinkeltjes maken deze boulevard uniek!

Ontdek hier meer over de Boulevard Salou!

Downhill Bikes Salou

Wat te doen in SalouMet de auto de Catalaanse bergen in om vervolgens met de fiets af te dalen is een van de toffe activiteiten van Salou. Tijdens de lange rit naar beneden geniet je van talloze uitzichten over diepe dalen en mooie dorpjes die je tegenkomt. Na afloop van de rit geniet je samen met je vrienden van een heerlijke BBQ!

Ontdek hier meer over Downhill Bikes Salou!

Karting Salou

Activiteiten SalouWil je de hoeveelheid adrenaline tijdens je vakantie in Salou drastisch verhogen, dan is deze activiteit Salou echt wat voor jou. Ga de competitie aan binnen jou vriendengroep en kom na een heat als eerste over de finish van het 900 meter lange parcours waar je snelheden bereikt van meer dan 80 kilometer per uur!

Ontdek hier meer over racen bij Karting Salou!

Port Aventura Salou

Wat te doen in SalouTijdens jou vakantie in Salou is er genoeg te beleven, zo ligt op 2,5 kilometer van het centrum van Salou het pretpark Port Aventura. Ruim 3,3 miljoen bezoekers per jaar bezoeken dit 34.000 vierkante meter grote park met meer dan 50 attracties, waarvan 8 gave achtbanen en een bijgelegen waterpark van 50.000 vierkante meter!

Ontdek hier meer over een bezoek aan Port Aventura Salou!

Stranden Salou

Salou ActiviteitenSalou kent levendige stranden, waarvan de bekendste Playa Levante en Playa Poniente zijn. Het is een gezellige plek om heerlijk bij te kleuren of te chillen met erg fijn zand dat langzaam afloopt de zee in waardoor je lekker kunt afkoelen of gemakkelijk een ritje kunt maken op de jetski, waterfiets of de banaan!

Ontdek hier meer over de stranden Salou!

Handige tips & blog

Pacha Open Air Salou

Waarschijnlijk kende je Club Pacha al voordat je besloot op vakantie te gaan naar Salou. Nu lanceert een losstaande organisatie Pacha Open Air, een outdoor fees...

Flu Party Salou

Toffe evenementen In Salou wil je natuurlijk alle toffe evenementen meemaken. Een van deze evenementen is Flu Party Salou, niet georganiseerd door een reisorga...