informatie

Karten in Salou

Rijd jij je vrienden van de kartbaan?

Wanneer je tijdens je vakantie in Salou de adrenaline wat wil opvoeren is Karting Salou een vette activiteit om samen met je vrienden te ondernemen. Er zal direct een onderlinge competitie ontstaan over wie het snelste over de baan kan scheuren. En die bluf kun je alleen bewijzen door echt de baan op te gaan en als eerste over de finish te komen!

karting salou

De baan en de kart

Met een kart met maar liefst 270 cc haal je snelheden van meer dan 80 km/h. Het grote parcours van Karting Salou is ongeveer 900 meter en geschikt voor personen van 14 jaar en ouder. Het kleine parcours is 300 meter lang en geschikt voor iedereen onder de 14 jaar.

Vergelijk direct alle goedkope jongerenreizen naar Salou

Prijzen en openingstijden

Karting Salou is elk jaar geopend van maart tot begin november. Dagelijks is deze activiteit geopend van 10.00u in de morgen tot 22.00u ’s avonds, waar je het later op de avond op een verlicht parcours tegen je vrienden kan opnemen. Voor een heat van 8 minuten betaal je €20,- maar samen met je vrienden kun je ook 5 heats kopen voor €90,- waardoor je slechts €18,- per heat betaalt.

Let op! Ben je ouder dan 13? Vergeet dan niet je ID-kaart mee te nemen, want deze is verplicht voor iedereen vanaf 14 jaar die op het grote parcours van Karting Salou wil rijden.

karting salou

Bungee Rocket

Iedereen kent de supervette Bungee Rocket waarmee je in 1,3 seconden van 0 naar 90 meter gaat. Dit houdt in dat je een maximale snelheid bereikt van ruim 180 km/h! Voor deze toffe activiteit betaal je met twee personen €28,- en kun je tegen meerprijs ook jou ride laten vastleggen om hem met al je vrienden te kunnen delen!

Buspendel naar Karting Salou

Dagelijks rijden er vijf gratis bussen vanaf veel hotels en appartementen in Salou. Deze bussen vertrekken om 9.45u / 12.00u / 14.00u en 16.00u. De laatste bus terug vertrekt om 18.00u vanaf Karting Salou terug richting Salou.

Handige tips & blog

Pacha Open Air Salou

Waarschijnlijk kende je Club Pacha al voordat je besloot op vakantie te gaan naar Salou. Nu lanceert een losstaande organisatie Pacha Open Air, een outdoor fees...

Flu Party Salou

Toffe evenementen In Salou wil je natuurlijk alle toffe evenementen meemaken. Een van deze evenementen is Flu Party Salou, niet georganiseerd door een reisorga...