feesten

Club Tropical in Salou

Een grote club in het bruisende Salou

Dagelijks kun je tot 06.45u in de morgen bij Tropical Salou terecht voor een onvervalst feestje tijdens jouw vakantie in Salou. Deze moderne luxe club heeft een capaciteit van ruim 1.000 bezoekers verdeelt over vier verdiepingen en een ruim terras aan de voorkant van de club om heerlijk te borrelen of een van de spannende cocktails te proberen.

Tropical Salou

Spectaculair terras

Heerlijk op het terras van Tropical Salou zitten is zeker een aanrader. Naast de specialiteit: exotische en avontuurlijke cocktails, kun je ook genieten van de waterpijp in alle verschillende smaken die je je kan indenken. Toffe plek om ’s middags of voor het stappen met je vrienden te vertoeven!

Vergelijk direct alle goedkope jongerenreizen naar Salou

Verschillende gave zalen

Vier verdiepingen met de beste house muziek, een luxe uitstraling en internationale medegasten. De verschillende verdiepingen zijn qua grootte gelijk en hebben een moderne uitstraling die zich vertaalt in de bezoekers die ook overwegend modern en goedgekleed zijn! Je betaalt een paar euro entree bij Tropical Salou.

Discotheek Salou Tropical

Heb je meer geld? Club Tropical heeft een hele vette VIP-room met bottle-service voor het rijke uitgaanspubliek in Salou. Ben je toevallig jarig tijdens je vakantie in Salou, dan ontvang je gratis entree en gratis drankjes en korting van Tropical!

Wat betaal je voor een drankje bij Tropical?

Bij Tropical Salou liggen de drankprijzen net iets boven het gemiddelde in Salou. Voor een biertje betaal je drie euro, net als voor een glaasje wijn. Een cocktail kost zes euro en een alcoholvrije Energy drink kost vier euro. Voor de liefhebbers van fris, hiervoor betaal je drie euro.

Waar vind je Tropical Salou?

Je vindt Tropical Salou aan de Avinguda de Carles Buigas 39 in Salou. Het is gelegen in het centrum van Salou in het gebied waar veel andere clubs, kroegen en discotheken zijn gelegen op loopstand van de meeste hotels en appartementen.

Handige tips & blog

Pacha Open Air Salou

Waarschijnlijk kende je Club Pacha al voordat je besloot op vakantie te gaan naar Salou. Nu lanceert een losstaande organisatie Pacha Open Air, een outdoor fees...

Flu Party Salou

Toffe evenementen In Salou wil je natuurlijk alle toffe evenementen meemaken. Een van deze evenementen is Flu Party Salou, niet georganiseerd door een reisorga...