feesten

Eetcafé Bruintje Beer Salou

Bruintje Beer voor de lekkerste gerechten in Salou!

Bruintje Beer Salou is alweer bijna 20 jaar het bekendste restaurant onder Nederlandse jongeren die op vakantie zijn in Salou. Het restaurant met ontzettend gezellig personeel heeft een uitgebreid menu met heerlijk eten van spareribs tot pizza. Bruintje Beer is van maandag tot zaterdag geopend vanaf 09.00u en op zondag vanaf een uurtje later.

Bruintje Beer Salou

Vergelijk direct alle goedkope jongerenreizen naar Salou

De lekkerste gerechten

Bruintje Beer Salou

Voor lekker eten zit je bij Bruintje Beer Salou goed. In de morgen eet je er de lekkerste broodjes en salades, in de avond de meer stevige hap om een goede bodem te leggen voor het stappen. Deze goede bodem bestaat uit o.a. soepen, vleesgerechten zoals saté, varkenshaas en biefstuk, shoarma, visgerechten zoals gamba’s en een lekkerbekje. Ook vegetariërs kunnen goed terecht bij dit gezellige restaurant, zo heeft het voor iedereen wat wils: van spare-ribs tot pizza!

Waar vind je Bruintje Beer Salou?

Je vindt dit populaire restaurant onder jongeren aan de Carrer de Brussel 6 in Salou, heel centraal in het centrum. Het restaurant ligt daarmee op loopafstand van de meeste hotels en appartementen.

Handige tips & blog

Pacha Open Air Salou

Waarschijnlijk kende je Club Pacha al voordat je besloot op vakantie te gaan naar Salou. Nu lanceert een losstaande organisatie Pacha Open Air, een outdoor fees...

Flu Party Salou

Toffe evenementen In Salou wil je natuurlijk alle toffe evenementen meemaken. Een van deze evenementen is Flu Party Salou, niet georganiseerd door een reisorga...