vliegreizen

Vliegen naar Salou

Een jongerenvakantie naar Salou met het vliegtuig

Liever geen goedkope busreis naar Salou, maar toch liever in een paar uurtjes al in Salou? Alle informatie over vliegen naar Salou vind je hier, zo wordt antwoord gegeven op de vraag hoelang vliegen naar Salou duurt en op welke luchthaven je aankomt wanneer je naar Salou vliegt.

Vliegduur

In ongeveer 2 uur vlieg je van Amsterdam naar de luchthaven van Barcelona, dit is de luchthaven waar de meeste reisorganisaties naartoe vliegen om vervolgens naar Salou te reizen. Populaire vliegmaatschappijen zijn Transavia en Vueling.

Vergelijk direct alle goedkope jongerenreizen naar Salou

Luchthaven van Barcelona-El Prat

De luchthaven van Barcelona is een grote en tevens snel groeiende luchthaven. In 1996 vervoerde de luchthaven nog 13 miljoen passagiers, 9 jaar later in 2005 vervoerde de luchthaven al 26 miljoen reizigers per jaar. In 2009 werd vervolgens weer een nieuwe moderne terminal geopend die geschikt is voor maar liefst 50 miljoen reizigers. Opnieuw een nieuwe terminal is in de zomer van 2014 helemaal klaar om nog verder te groeien.

Vliegen naar Salou

Vervoer van Barcelona naar Salou

Na aankomst in Barcelona is het ongeveer nog 1,5 uur met de bus rijden naar alle verschillende accommodaties in Salou. Het is in totaal ongeveer 125 kilometer rijden, dus mocht je niet met een reisorganisatie reizen dan kun je beter kiezen voor het vliegveld van Reus van waaruit het slechts 10 kilometer rijden is naar Salou.

Handige tips & blog

Pacha Open Air Salou

Waarschijnlijk kende je Club Pacha al voordat je besloot op vakantie te gaan naar Salou. Nu lanceert een losstaande organisatie Pacha Open Air, een outdoor fees...

Flu Party Salou

Toffe evenementen In Salou wil je natuurlijk alle toffe evenementen meemaken. Een van deze evenementen is Flu Party Salou, niet georganiseerd door een reisorga...