feesten

Eetcafé Heinekenhoek Salou

Een hapje eten in Nederlandse sfeer!

Gezellig met andere jongeren een drankje doen en een hapje eten onder de Spaanse zon doe je bij al meer dan 27 jaar bij eetcafé Dinny’s Heinekenhoek Salou. Een uitgebreid menu met pannenkoeken, pasta’s, visgerechten, spareribs en een shoarmaschotel om voor het stappen een goede bodem te leggen en natuurlijk gewoon heerlijk uit eten te gaan in Salou!

Heinekenhoek Salou

Ontbijten tot dineren

Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat kun je bij Heinekenhoek Salou terecht voor een ontbijtje of een heerlijk diner met bijvoorbeeld broodjes, tosti’s, soepen, uitsmijters, heerlijke broodjes en salades. Tegen de avond wordt de kaart omgegooid tot een lekker avond menu met Hollandse pannenkoeken, pasta’s, visgerechten, biefstuk, spareribs en een shoarmaschotel. Ook een lekker nagerecht in de vorm van ijs, Irish Coffee of aardbeien met slagroom behoort tot de mogelijkheden. Kortom, een prima bodem voor al die drankjes tijdens het stappen in Salou!

Vergelijk direct alle goedkope jongerenreizen naar Salou

Alle wedstrijden van het Nederlands elftal

Heinekenhoek Salou Spanje

Je hoeft niets te missen tijdens je vakantie in Salou van de verrichtingen van jouw favoriete team op het WK of EK Voetbal. Heinekenhoek Salou zend namelijk alle wedstrijden van het Nederlands elftal live uit op een groot scherm!

Waar vind je de Heinekenhoek?

Je vindt Dinny’s Heinekenhoek Salou aan de Calle Barbastre 3, heel centraal gelegen in het centrum van Salou. Dit gezellige eetcafé vind je op loopafstand van de meeste hotels en appartementen van Salou.

Handige tips & blog

Pacha Open Air Salou

Waarschijnlijk kende je Club Pacha al voordat je besloot op vakantie te gaan naar Salou. Nu lanceert een losstaande organisatie Pacha Open Air, een outdoor fees...

Flu Party Salou

Toffe evenementen In Salou wil je natuurlijk alle toffe evenementen meemaken. Een van deze evenementen is Flu Party Salou, niet georganiseerd door een reisorga...