informatie

Downhill Bikes Salou

Scheuren in de Spaanse bergen

Met Downhill Bikes Salou ga je op pad richting de Catalaanse bergen om vanuit daar heerlijk naar beneden te scheuren en de dag af te sluiten met een heerlijke BBQ. Een keer een andere, ontzettend spectaculaire invulling dan elke dag bijkleuren op het strand van Salou zodat je ook kunt zeggen dat je tijdens je vakantie sportief bezig bent geweest!

Downhill Bikes Salou

Vergelijk direct alle goedkope jongerenreizen naar Salou

Wat houdt Downhill Bikes Salou in?

In de morgen wordt je opgehaald vanaf je hotel en ga je richting de Catalaanse bergen richting het hoogste punt. Vervolgens doe je een helm op en stap je op je mountainbike om naar beneden te gaan. Onderweg geniet je van spectaculaire routes en mooie uitzichten en wordt je voorzien van drinken en lekkere snacks om in het dal te genieten van een lekkere BBQ met een koud biertje of wijntje.

Prijzen en openingstijden

Downhill bikes Salou is geopend van April tot Oktober wanneer het weer het toelaat. Van maandag tot zaterdag kun je downhillen, alleen op zondag zijn ze gesloten. Ben je ouder dan 12 jaar dan kun je de downhill bike op, je betaalt dan €37,- voor een dag plezier, inclusief mountainbike, een helm, drinken en snacks tijdens fietsen en na afloop een uitgebreide BBQ inclusief drankjes.

Boek jou dag downhillen!

Een dagje downhillen in de bergen rondom Salou reserveer je via de website van Downhill Bikes Salou op www.downhillbikessalou.com of door te bellen met 0034 608 762 003.

Handige tips & blog

Pacha Open Air Salou

Waarschijnlijk kende je Club Pacha al voordat je besloot op vakantie te gaan naar Salou. Nu lanceert een losstaande organisatie Pacha Open Air, een outdoor fees...

Flu Party Salou

Toffe evenementen In Salou wil je natuurlijk alle toffe evenementen meemaken. Een van deze evenementen is Flu Party Salou, niet georganiseerd door een reisorga...