informatie

Eten in Salou

Waar kun je het lekkerste eten in Salou?

In Salou kun je een lekkere en tevens betaalbare bodem leggen voordat je gaat stappen in een van de vele restaurants en eetcafés die Salou rijk is. Ook voor een hapje tussendoor ben je overal welkom, want de meeste restaurants Salou zijn tot laat in de avond geopend. Eten doe je er heel gevarieerd, de verschillende restaurants en eetcafés hebben alles: van Hollandse kost tot heerlijke Italiaanse pizza!

Vergelijk direct alle goedkope jongerenreizen naar Salou

Hollandaluz Salou

Restaurant Salou

Al meer dan 12 jaar runnen Bonno en Pedro restaurant Hollandaluz Salou, waar je dagelijks tussen 09.00u en 01.00u terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner dat bestaat uit een menu van broodjes, uitsmijters en soepen in de ochtend en tijdens de lunch en maaltijdsalades, biefstuk, pannenkoeken, pizza en zelfs shoarmaschotels in de middag en avond.

Ontdek hier meer over Hollandaluz Salou!

Dinny’s Heinekenhoek Salou

restaurant Salou

Deze geliefde plek onder jongeren vind je al 27 jaar midden in het centrum van Salou. Bij dit eetcafé kun je terecht voor een ontbijt van diverse broodjes, maar ook voor lunch en diner dat bestaat uit allerlei gerechten van pannenkoeken en vleesgerechten tot pizza, pasta en een shoarma- of bamischotel. Hier mis je komende zomer trouwens geen wedstrijd van het WK Voetbal!

Ontdek hier meer over Heinekenhoek Salou!

Bruintje Beer Salou

Restaurant Salou

Twintig jaar lang zorgen de gezellige medewerkers van Bruintje Beer Salou ervoor dat je elke ochtend vanaf 09.00u kunt genieten van een betaalbare hap na het uitgaan, tijdens de lunch of voordat je weer het nachtleven ingaat. Dit restaurant Salou heeft alles van soepen, pizza en spare-ribs tot varkenshaas, gamba’s en ook vegetarische gerechten!

Ontdek hier meer over Bruintje Beer Salou!

Handige tips & blog

Pacha Open Air Salou

Waarschijnlijk kende je Club Pacha al voordat je besloot op vakantie te gaan naar Salou. Nu lanceert een losstaande organisatie Pacha Open Air, een outdoor fees...

Flu Party Salou

Toffe evenementen In Salou wil je natuurlijk alle toffe evenementen meemaken. Een van deze evenementen is Flu Party Salou, niet georganiseerd door een reisorga...