activiteiten

Stranden in Salou

Op welk strand lig jij deze zomer?

Playa Levante Salou

Salou heeft een enorm uitgestrekt strand met ontzettend fijn zand, dat langzaam afloopt in de zee. Ideaal als je niet wil zwemmen maar vooral even heerlijk af wil koelen. De bekendste stranden van Salou zijn het 1200 meter lange Playa Levante en het uitgestrekte Playa Poniente waar de meeste jongeren hun roes uitslapen en heerlijk bijkleuren!

Vergelijk direct alle goedkope jongerenreizen naar Salou

Faciliteiten op het strand van Salou

Playa Larga Salou

Op het strand van Salou vind je houten strandtenten, waar je kunt genieten van kleine versnaperingen, een biertje of een cocktail op een van de bars en terrassen. Daarnaast zijn op de strand ligbedden en zonneschermen beschikbaar tegen betaling. Gratis zijn er douches, toiletten, een EHBO-post en strand bewaking beschikbaar.

Stranden Salou

Watersporten

Vanaf het strand van Salou worden ontzettend gave activiteiten als banaanvaren, waterfietsen, windsurfen en boottochten georganiseerd. Je kunt deze activiteiten op het water reserveren via de kiosken op het strand en natuurlijk is onderhandelen over de prijs ook hier aan te raden!

Handige tips & blog

Pacha Open Air Salou

Waarschijnlijk kende je Club Pacha al voordat je besloot op vakantie te gaan naar Salou. Nu lanceert een losstaande organisatie Pacha Open Air, een outdoor fees...

Flu Party Salou

Toffe evenementen In Salou wil je natuurlijk alle toffe evenementen meemaken. Een van deze evenementen is Flu Party Salou, niet georganiseerd door een reisorga...