informatie

Discotheek Snoepy’s in Salou

Al jaren een drukbezochte plek door Nederlandse jongeren

Snoepy’s Salou is al sinds 1991 een geliefde plek voor Nederlanders, maar ook zeker andere nationaliteiten om tijdens hun jongerenvakantie los te gaan. Deze grote club met vier verschillende zalen is een zeer bekende club in Salou en staat bekend om z’n variatie aan zalen, toffe feesten met bekende Nederlandse DJ’s zoals Billy the Kit en Feest DJ Ruud.

Snoepy's Salou Spanje

Vergelijk direct alle goedkope jongerenreizen naar Salou

Vier verschillende zalen

Snoepy's

In de grote zaal van deze club wordt overwegend Electro house gedraaid, in de tweede iets kleinere zaal vind je de beste top 40 muziek. Even lekker chillen kan op het chill-out terras, waar je onder het genot van een drankje even heerlijk kunt uitrusten tijdens het stappen. Als een VIP naar Snoepy’s Salou? De laatste zaal is een speciale buitenruimte die is ingericht voor VIP en helaas niet betaalbaar voor de meeste jongeren (maar mocht je eens gek willen doen…).

De tofste feesten

Elke week vind je er een schuimparty voor de liefhebbers (pas later op de avond, dus don’t worry), een Ladies Night met speciale acties en uiteraard betalen vrouwen geen entree, een Sexy party en de fameuze Holland Party waar Snoepy’s Salou volledig oranje kleurt!

  Snoepy's Salou

Nederlandse én Franse DJ’s

De wekelijkse Holland party is het feest waarbij de Nederlandse DJ’s knallen tot vroeg in de morgen, de ene week Billy the Kit en de andere week Feest DJ Ruud. Tijdens andere feesten knallen de Franse residents DJ Five, DJ Metic en DJ HVR de lekkerste platen door Snoepy’s Salou!

Wat betaal je voor een drankje?

De drankprijzen zijn gelijk aan het gemiddelde in Salou. Voor een biertje, wijn of fris betaal je drie euro. Voor een heerlijke cocktail betaal je zes euro en je betaalt ongeveer vier euro voor Energy drink.

  Salou Snoepy's

Waar vind je Snoepy’s Salou?

Je vindt Snoepy’s Salou aan de Calle de Montblanc in het centrum van Salou, op loopafstand van de meeste hotels en appartementen in Salou.

Handige tips & blog

Pacha Open Air Salou

Waarschijnlijk kende je Club Pacha al voordat je besloot op vakantie te gaan naar Salou. Nu lanceert een losstaande organisatie Pacha Open Air, een outdoor fees...

Flu Party Salou

Toffe evenementen In Salou wil je natuurlijk alle toffe evenementen meemaken. Een van deze evenementen is Flu Party Salou, niet georganiseerd door een reisorga...