feesten

Feestcafé De skihut in Salou

Hét feestcafé van Salou!

De skihut Salou is alweer meer dan 15 jaar hét feestcafé van Salou. Dagelijks feest je van 21.00u tot 06.00u in de morgen op de vetste platen, met toffe DJ’s, artiesten, themafeesten en spannende (drink)wedstrijden. Driehonderd Nederlanders en een gouden kooi maken het feestje in de skihut Salou compleet!

Ski Hut Salou

De gezelligste DJ’s en artiesten

Bij een helemaal Hollands feestje horen natuurlijk Nederlandse DJ’s en artiesten, daarom laten ze bij de skihut elke zomer DJ’s en artiesten als Sacha Visser, Jody Bernal, de Lawine Boys en Jeroen Post invliegen voor een onvervalste avond gezelligheid.

Vergelijk direct alle goedkope jongerenreizen naar Salou

Toffe themafeesten

Naast geweldige DJ’s die je een toffe avond bezorgen weten de themafeesten jou vakantie naar een hoger niveau te tillen. De boswandeling Party, Flugel Flirt Night, Fireman Party en het grote Skihut Salou bier feest zijn toch wel de toppers tijdens je vakantie met bijbehorende drankjes tegen goede actieprijzen.

  Skihut Salou

Wat betaal je voor een drankje bij de Skihut?

Prijzen van een drankje zijn bij de skihut Salou iets goedkoper dan het gemiddelde van Salou maar dat hoort ook bij een feestcafé. Een biertje heb je voor twee euro, een glas wijn voor €2,50 en een cocktail voor zes euro. De alcoholvrije drankjes kosten respectievelijk €3,50 (Energy drink) en €2,- (Fris). Daarnaast brengen de themafeesten van de skihut natuurlijk speciale prijzen met zich mee, zo zijn shotjes of bier bepaalde avonden een stuk goedkoper. Kijk dus wanneer je in Salou bent goed wanneer je welk themafeest kunt bezoeken!

 

Waar vind je de Skihut Salou?

De ski hut Salou bevindt zich op de Avenida Carles Buigas, in de straat van de Burgerking (200m) in het centrum van Salou op loopafstand van de meeste hotels en appartementen. Zit je verder weg, pak dan gewoon een taxi voor een paar euro; het is tenslotte vakantie!

Handige tips & blog

Pacha Open Air Salou

Waarschijnlijk kende je Club Pacha al voordat je besloot op vakantie te gaan naar Salou. Nu lanceert een losstaande organisatie Pacha Open Air, een outdoor fees...

Flu Party Salou

Toffe evenementen In Salou wil je natuurlijk alle toffe evenementen meemaken. Een van deze evenementen is Flu Party Salou, niet georganiseerd door een reisorga...