activiteiten

Waterpark Aquapolis in Salou

Een groot aantal glijbanen, jacuzzi’s en een golfslagbad!

Aquapolis Salou is het waterpark dat je tijdens je vakantie in Salou sowieso moet bezoeken. Talloze toffe glijbanen, mooie zwembaden en mogelijkheden om te relaxen en zonneweiden om heerlijk bij te kleuren op een steenworp afstand van het centrum van Salou!

Waterpretpark Salou

Een dag lang waterpret op de gaafste glijbanen!

Een groot aanbod aan glijbanen: als voorbeeld de super gave Kamikaze waarbij je met ruim 65 km/h naar beneden glijdt. Ook de Boomerang is een glijbaan van formaat die je in dit waterpark terugvindt. Daarnaast moet je echt van de glijbaan waar je met een surfplank van de glijbaan glijdt om vervolgens over het water verder te surfen. Zo kunnen we er nog talloze beschrijven maar je moet het gewoon zelf ervaren!

Vergelijk direct alle goedkope jongerenreizen naar Salou

Andere activiteiten

Aquapolis heeft naast glijbanen natuurlijk meer, zo hebben ze jaccuzi’s, een golfslagbad en een groot zwembad om heerlijk te relaxen. Ook biedt het park meer dan genoeg ruimte om lekker bij te zonnen of uit te rusten voor de komende stapavond!

Aquopolis Salou

Openingstijden

Aquopolis Salou is geopend van half mei tot begin oktober. In juli en augustus is het waterpark geopend van 10.30u ‘s ochtends tot 19.00u ’s avonds. In mei is het park geopend van 11.30u tot 18.00u, in juni van 10.00u tot 18.00u. Van begin tot half september geopend 11.00u tot 18.00.

Aquopolis Waterpark Salou

Prijzen

Prijzen bij Aquapolis waterpark Salou zijn opgebouwd middels lengte. Kinderen tussen de 0,90m en 1,40m betalen €17,- entree, hetzelfde bedrag als 65+’ers aan entree betalen. Volwassenen en kinderen die groter zijn dan 1,40m betalen €24,- entree.

Let op! Koop je kaarten voor Aquopolis Salou al van tevoren via internet, dit scheelt een paar euro per ticket!

Waar vind je Aquapolis Salou?

Je vind Aquapolis Salou aan de Passeig de Pau Casals 65 in Platja de la Pineda op 3,5 km van het centrum van Salou. Je hebt de mogelijkheid voor een paar euro met de taxi te reizen maar je kunt er natuurlijk ook een mooie wandeling van maken!

Handige tips & blog

Pacha Open Air Salou

Waarschijnlijk kende je Club Pacha al voordat je besloot op vakantie te gaan naar Salou. Nu lanceert een losstaande organisatie Pacha Open Air, een outdoor fees...

Flu Party Salou

Toffe evenementen In Salou wil je natuurlijk alle toffe evenementen meemaken. Een van deze evenementen is Flu Party Salou, niet georganiseerd door een reisorga...