feesten

Feestcafé ’t Gat van Nederland in Salou

Het gezelligste feestcafé van Salou!

’t Gat Salou is het feestcafé van Salou. Elke avond feesten ruim 200 overwegend Nederlandse bezoekers samen met het super gezellige en gekke personeel tot in de vroege uurtjes op de tofste platen in de stijlen Nederlandstalig, dance en top40!

't Gat Salou

Stamkroeg van de reisorganisaties

’t Gat is al jaar en dag dé stamkroeg van de verschillende reisorganisaties. Dit gezellige feestcafé is de plek die je tijdens je vakantie tijdens de kroegentocht sowieso gaat bezoeken voor een geweldig feestje!

Vergelijk direct alle goedkope jongerenreizen naar Salou

Themafeesten die je niet mag missen

’t Gat Salou heeft als stamkroeg hele toffe feesten. Elke avond heeft een ander thema, welke luiden: de winterse Snow Party, een Flugel Party, een zomerse Tropical en Mexican Party, een griezelige Horror Party en de Hollandse bierfeesten. Zo heeft iedere avond een uniek stukje beleving en is geen enkele avond hetzelfde!

  't Gat van Nederland Salou

Hoeveel kost een drankje bij ’t Gat Salou?

Voor een voor Salou goedkoop biertje scoor je bij ’t Gat Salou. Je betaalt namelijk twee euro voor een biertje en een meter bier koop je voor 12 euro. Een glas wijn kost €2,50 en een heerlijke cocktail kost bij ’t Gat van Nederland zes euro. Heb je liever alcoholvrij? Voor een energy drink betaal je €3,50 en voor fris betaal je slechts twee euro.

 

Waar vind je ’t Gat Salou?

Je vindt ’t Gat van Nederland Salou aan de Carrer d’El Vendrell 16 in Salou bij restaurant Hollandaluz. Feestcafé ’t Gat ligt in het centrum van Salou en ligt op loopafstand van de meeste hotels en appartementen.

Handige tips & blog

Pacha Open Air Salou

Waarschijnlijk kende je Club Pacha al voordat je besloot op vakantie te gaan naar Salou. Nu lanceert een losstaande organisatie Pacha Open Air, een outdoor fees...

Flu Party Salou

Toffe evenementen In Salou wil je natuurlijk alle toffe evenementen meemaken. Een van deze evenementen is Flu Party Salou, niet georganiseerd door een reisorga...