feesten

Café Busstop Salou

Een niet te missen café vol met Nederlanders!

Al sinds 1986 is Busstop Salou elk jaar geopend van juni tot half september en kun je er terecht voor een ontzettend gezellig feestje met alleen Nederlanders en Engelsen. Bus stop Salou heeft een capaciteit van ruim 300 gasten en is daarmee een van de meest van de populairste bars van Salou!

bus-stop-salou

Populaire bar

Een van de populairste bars van Salou is dagelijks geopend tot 4 à 5 uur in de morgen. De platen waarop gefeest wordt zijn over het algemeen de bekendere dance, house en top 40 platen!

Vergelijk direct alle goedkope jongerenreizen naar Salou

Hoeveel betaal je voor een drankje?

Drankprijzen bij Busstop Salou is iets lager dan het gemiddelde in Salou. Voor een biertje betaal je twee euro, voor een glas wijn €2,50 en voor een cocktail betaal je zes euro. De alcoholvrije drankjes kosten respectievelijk €3,50 (energy drink) en twee euro (fris).

busstop-salou

Waar vind je Busstop Salou?

Je vindt Busstop aan de Avinguda d’Andorra 5 in Salou. Midden in het centrum op loopafstand van alle hotels en appartementen en naast de populaire 007 Bar.

Handige tips & blog

Pacha Open Air Salou

Waarschijnlijk kende je Club Pacha al voordat je besloot op vakantie te gaan naar Salou. Nu lanceert een losstaande organisatie Pacha Open Air, een outdoor fees...

Flu Party Salou

Toffe evenementen In Salou wil je natuurlijk alle toffe evenementen meemaken. Een van deze evenementen is Flu Party Salou, niet georganiseerd door een reisorga...