feesten

Salou uitgaan leeftijd

De gemiddelde Salou uitgaan leeftijd ligt tussen de 16 en 23 jaar

Salou is één grote feeststad met allemaal clubs, kroegen en discotheken verspreidt over Salou. De minimale Salou uitgaan leeftijd bij de meeste van deze clubs en discotheken is 18 jaar, echter wordt dit minimaal gecontroleerd.

Door deze minimale leeftijd zou het zo kunnen zijn dat je in sommige clubs, kroegen en discotheken niet binnengelaten wordt, al zal dit in de praktijk vrijwel niet voorkomen. Daarom kun je ook wanneer je jonger dan 18 bent prima afreizen richting Salou, het is dan wel verstandig om met Beachmasters of Gogo te reizen zodat je door je bandje vrijwel altijd binnen komt!

Salou uitgaan leeftijd

Vergelijk direct alle goedkope jongerenreizen naar Salou

Minimale leeftijd alcoholverkoop Salou

Deze minimale leeftijd voor toegang is bepaald omdat de minimale leeftijd voor alcohol in Salou en tevens heel Spanje 18 jaar is. Wil je drank kopen in de supermarkt dan is het geen enkel probleem wanneer je jonger bent dan 18 jaar, caissières zullen niet vragen om je identificatiebewijs. Wel is het voor supermarkten strafbaar om drank te verkopen aan mensen onder de 18. Daardoor kun je buiten de supermarkt alsnog gecontroleerd worden op je leeftijd maar zal hiervoor vrijwel nooit zelf een boete krijgen.

Gemiddelde Salou uitgaan leeftijd

De gemiddelde Salou uitgaan leeftijd ligt tussen de 16 en 23 jaar met een gemiddelde van ongeveer 17 à 18 jaar, al kun je ook zeker naar Salou als je ouder bent dan het gemiddelde, feest is het er bijna 24 uur per dag en zeven dagen per week!

Meer informatie rondom de regels betreffende alcoholgebruik in Spanje zijn hier te vinden!

Of check alle gave kroegen, clubs en discotheken in Salou!

Handige tips & blog

Pacha Open Air Salou

Waarschijnlijk kende je Club Pacha al voordat je besloot op vakantie te gaan naar Salou. Nu lanceert een losstaande organisatie Pacha Open Air, een outdoor fees...

Flu Party Salou

Toffe evenementen In Salou wil je natuurlijk alle toffe evenementen meemaken. Een van deze evenementen is Flu Party Salou, niet georganiseerd door een reisorga...