feesten

Club Pacha in Salou

Club Pacha Salou is dé mega club van Salou, net buiten het centrum van Salou, met een capaciteit van ruim 8.000 feestvierders waar in de zomer tijdens jou vakantie de vetste artiesten optreden in de verschillende zalen van de Pacha!

pacha-la-penida-salou

De beste DJ’s van de wereld!

Als je in Salou bent en de beste DJ’s ter wereld wil spotten moet je echt naar de Pacha. In Discotheek Pacha Salou vind je artiesten als Yellow Claw, Bob Sinclar, Quintino, Pitbull, Steve Aoki en Afrojack, die garant staan voor jou ultieme stapavond die je nooit meer zal vergeten!

Vergelijk direct alle goedkope jongerenreizen naar Salou

salou-pacha

Één immense zaal

De grote zaal met een capaciteit van meer dan 3.500 personen, waar tevens alle grote artiesten optreden. Maar liefst 60.000 watt aan geluid, vijf grote bars en spectaculaire licht- en lasershows met 150.000 watt aan licht maken deze zaal een unieke ervaring.

  club-pacha-salou

Kleinere zalen

Allereerst de El Privée, de zaal waar je als VIP van de Pacha helemaal los kunt gaan (Ja, dat kost helaas wel wat…). Daarnaast de Crazy Room: een hele vette zaal met alle stijlen muziek waar ruim 1.000 man helemaal losgaan. Wanneer je liever even lekker op adem wil komen van al dat stappen kun je terecht in de Chill Out, een buitenruimte met een mooie tuin en héél erg chille loungeplekken!

Tijdens het stappen even wat eten is ook geen probleem, la Pacha Salou heeft verschillende plekken om even een vette hap te scoren en vervolgens weer zo snel mogelijk verder te feesten.

pacha-spanje

Wat kost een drankje bij Pacha la Pineda Salou?

Een drankje bij de Pacha Salou is iets duurder dan in de rest van Salou maar desondanks prima betaalbaar voor al het moois dat je ervoor terug krijgt. Voor een biertje betaal je drie euro, net als voor een glas wijn. Een cocktail kost ongeveer zes euro. Heb je liever een alcoholvrij drankje, dan is Energy drink te koop voor vier euro en fris voor drie euro.

De entreeprijs van Club Pacha is per avond verschillend maar nooit veel meer dan €25,- en altijd inclusief twee vrij te kiezen consumpties.

club-pacha

Bereikbaarheid Discotheek Pacha Salou

Je vindt Club Pacha Salou net buiten het centrum van Salou in Platja de la Pineda. Vanaf het centrum van Salou is het ongeveer drie kilometer lopen en als je met de auto gaat ongeveer vijf kilometer. Het is dus aan te raden voor een paar euro de taxi te pakken richting de Pacha!

Handige tips & blog

Pacha Open Air Salou

Waarschijnlijk kende je Club Pacha al voordat je besloot op vakantie te gaan naar Salou. Nu lanceert een losstaande organisatie Pacha Open Air, een outdoor fees...

Flu Party Salou

Toffe evenementen In Salou wil je natuurlijk alle toffe evenementen meemaken. Een van deze evenementen is Flu Party Salou, niet georganiseerd door een reisorga...