informatie

Pretpark Port Aventura in Salou

Op loopafstand van het centrum van Salou bevindt zich dit grote pretpark!

Op loopafstand van het centrum van Salou vind je het meer dan 34.000 m2 grote pretpark van Salou: PortAventura Salou. Met meer dan 50 attracties waarvan acht achtbanen en drie gave waterattracties hoort dit park bij de top 10 meest bezochte attractieparken van Europa. Het park heeft dan ook meer dan 3,3 miljoen bezoekers per jaar van over de hele wereld, waaronder veel jongeren die het park tijdens hun vakantie bezoeken.

Port Aventura Spanje

Vergelijk direct alle goedkope jongerenreizen naar Salou

Zes themagebieden

Het grootste pretpark van Salou en omstreken is verdeelt in zes themagebieden: een mediterraans vissersdorp, China, Polynesië, Mexico, Far West en sinds de zomer van 2013 ook SesamoAventura. Door deze themagebieden ben je nog nooit zo snel door de wereld gereisd, van China naar Mexico in een paar minuten; een volledige cultuurshock!

Pretpark Salou

Acht gave achtbanen

Als je achtbaanliefhebber bent is het zeker aan te raden dit pretpark te bezoeken, dat in de top 10 van best bezochte attractieparken van Europa staat.

Port Aventura Pretpark

FiestAventura

Tijdens je bezoek aan Port Aventura mag je de beste live show ter wereld zeker niet missen, deze gave show waar de beleving compleet wordt sluit je dag af met licht, geluid en het mooiste vuurwerk!

Port Aventura Park

Openingstijden

Elk jaar zijn de meer dan 50 attracties in Port Aventura park geopend van maart tot januari. Het park is in deze periode dagelijks geopend van 10.00u ’s ochtends tot ongeveer 18.00u in de avond. In het hoogseizoen ligt de sluitingstijd anders, dan is dit pretpark in Salou elke avond geopend tot middernacht waardoor de speciaal voor het park ontworpen shows met licht, water en vuurwerk extra goed tot zijn recht komen.

  Port Aventura Salou

Entreeprijzen

Volwassen en kinderen die ouder dan 10 jaar zijn betalen €45,- entree voor het park. Kinderen tussen de 4 en 11 jaar en volwassenen die ouder zijn dan 65 jaar betalen slechts €39,- entree.

Aquatic Park Salou

Voor Port Aventura Park en Aquatic Park Salou betaal je één bedrag aan entree, daarvoor krijg je ook toegang tot het 50.000 m2 grote waterpark met talloze gave glijbanen, zwembaden en ruimte om heerlijk te zonnen!

Waar vind je Port Aventura Park?

Port Aventura Salou is te vinden op 2,5 km van het centrum van Salou. Hierdoor is het prima te lopen vanaf je hotel of accommodatie. Vind je het toch te ver, dan neem je voor een paar euro gewoon een taxi naar het park en weer terug!

Handige tips & blog

Pacha Open Air Salou

Waarschijnlijk kende je Club Pacha al voordat je besloot op vakantie te gaan naar Salou. Nu lanceert een losstaande organisatie Pacha Open Air, een outdoor fees...

Flu Party Salou

Toffe evenementen In Salou wil je natuurlijk alle toffe evenementen meemaken. Een van deze evenementen is Flu Party Salou, niet georganiseerd door een reisorga...