feesten

Club Flashback in Salou

Twee zalen met 8 grote bars!

Flashback Salou is al sinds 1969 geopend en heeft twee verschillende zalen waar je in het hoogseizoen tot diep in de nacht kunt feesten op de vetste platen veel gasten uit verschillende landen. Je betaalt slechts een paar euro entree die zich razendsnel zal terugverdienen met de geweldige stapavond die je bij Flashback zal beleven!

Flashback Salou Spanje

Twee zalen met acht barren!

Flashback Salou is een toffe club met twee grote zalen en acht grote bars waar je ongestoord de hele nacht door kunt feesten op de beste House, Tek-House, Club, Tribal, R&B en Latin muziek! Heel gevarieerd dus, net als de gasten die van over de hele wereld deze club bezoeken tijdens hun vakantie in Salou.

Vergelijk direct alle goedkope jongerenreizen naar Salou

Grote tuin

Salou Flash Back

In de grote tuin van Flashback Salou kun je heerlijk relaxen onder het genot van een heerlijke cocktail tijdens de Mojito of de Moustache party. Bij dit laatstgenoemde gave themafeest heeft werkelijk iedereen zijn snor laten staan en heeft iedereen zin in een feestje dus dat zit wel snor! Ook kun je als je wil tijdens het stappen een hapje eten, bijvoorbeeld een lekker broodje hamburger!

 

Drankprijzen Flash Back Salou?

Een drankje bij Flashback is prijzig, maar te rechtvaardigen als je kijkt naar de geweldige avond die je ervoor terug krijgt. Een biertje kost net als een glas wijn €3,50. Een heerlijke cocktail is verkrijgbaar vanaf zes euro. Alcoholvrije Energy drink en fris kosten respectievelijk €4,50 en drie euro.

Flashback Salou

Waar vind je de oudste discotheek van Salou?

Je vindt de oudste discotheek van Salou aan de C-31B midden boven in het centrum van Salou. Flash Back Salou ligt op loopafstand van de meeste hotels en appartementen in Salou.

Handige tips & blog

Pacha Open Air Salou

Waarschijnlijk kende je Club Pacha al voordat je besloot op vakantie te gaan naar Salou. Nu lanceert een losstaande organisatie Pacha Open Air, een outdoor fees...

Flu Party Salou

Toffe evenementen In Salou wil je natuurlijk alle toffe evenementen meemaken. Een van deze evenementen is Flu Party Salou, niet georganiseerd door een reisorga...