activiteiten

Waterpark Aqualeon in Salou

Een van de leukste uitstapjes tijdens jouw verblijf in Salou!

Aqualeon Salou is niet alleen een waterpark met hele gave glijbanen, maar daarnaast ook een 800.000 m2 groot safaripark alle wilde dieren die je in Afrika in het wild kan tegenkomen. Enige nadeel is dat het park op ongeveer drie kwartier rijden van Salou ligt maar dat is zeker de moeite waard!

Aqualeon Salou

De vetste glijbanen, zwembaden en zonneweiden

Aqualeon heeft genoeg faciliteiten om je een volle dag te vermaken, de ochtend rustig beginnen met bijkleuren en uitbrakken is een optie. Maar ook wanneer je liever meteen goed wakker bent is de Kamikaze een goede optie, nadat je met ruim 65 km/h van deze glijbaan naar beneden bent gegleden bent je meteen helemaal wakker. Daarnaast kun je chillen in 1400 m2 grote zwembad of een van de andere talloze zwembaden proberen!

Vergelijk direct alle goedkope jongerenreizen naar Salou

Safaripark + waterpark

Aqualeon is een combinatie van een waterpretpark Salou en een safaripark. Dit safaripark heeft een oppervlakte van ruim 800.000 m2. Je spot er al het wild, van zebra’s tot stoere leeuwen en tijgers die er in het ‘wild’ rondlopen. Elk het de opening van het park vertrekt er elk half uur een safaritour door de mooie natuur van het park.

aqualeon

Prijzen en openingstijden

Aqualeon Salou is elk jaar van half juni tot half september geopend. In het hoogseizoen, oftewel van 6 juli t/m 1 september is Aqualeon geopend van 10.30u tot 18.30. Buiten deze periode is het park geopend van 11.00u ’s ochtends tot 18.00u ’s avonds. Kinderen tussen de 5 en 10 jaar betalen €17,- entree, net als 65+’ers. Personen tussen de 11 en 65 jaar betalen €24,- entree voor een dag entree in het watepark en een safari tour door het safaripark.

Let op! Koop je tickets al van tevoren via de website van Aqualeon Salou dan bespaar je een paar euro per kaartje!

Waar vind je Aqualeon Salou?

Je vindt waterpark Aqualeon op ongeveer drie kwartier rijden van Salou. Natuurlijk rijdt er een pendelbus tussen alle badplaatsen in de regio en het waterpark, om 9.50u ’s ochtends vertrekt de eerste bus richting Aqualeon. Voor de exacte tijden dat busroute 1 langs jou hotel komt kun je kijken op de website van Aqualeon Waterpark Salou via www.aqualeon.es!

Handige tips & blog

Pacha Open Air Salou

Waarschijnlijk kende je Club Pacha al voordat je besloot op vakantie te gaan naar Salou. Nu lanceert een losstaande organisatie Pacha Open Air, een outdoor fees...

Flu Party Salou

Toffe evenementen In Salou wil je natuurlijk alle toffe evenementen meemaken. Een van deze evenementen is Flu Party Salou, niet georganiseerd door een reisorga...