informatie

Boulevard in Salou

De bekendste boulevard van Spanje

De boulevard Salou is in Nederland misschien wel de bekendste boulevard van Spanje. Mede door de film Costa (2001), over het reilen en zeilen van de proppers, die werd opgenomen op de boulevard van Salou.

Boulevard Salou

Vergelijk direct alle goedkope jongerenreizen naar Salou

Palbomen & fonteinen

De boulevard van Salou kenmerkt zich door de 365 palmbomen die langs de boulevard staan. Daarnaast geven de fonteinen aan de boulevard zowel overdag als ’s avonds een mooie sfeer. De twee grote fonteinen aan het begin en het einde van de boulevard zijn in de avond prachtig verlicht en is in de fontein vlakbij de haven zelfs een geluid- en lasershow ingebouwd.

Wat vind je aan de boulevard van Salou?

Naast deze prachtig verlichte fonteinen en alle palmbomen vind je op de boulevard bars, souvenirwinkeltjes en gezellige restaurantjes.

 

Kortom, een boulevard zoals een boulevard eruit hoort te zien!

Handige tips & blog

Pacha Open Air Salou

Waarschijnlijk kende je Club Pacha al voordat je besloot op vakantie te gaan naar Salou. Nu lanceert een losstaande organisatie Pacha Open Air, een outdoor fees...

Flu Party Salou

Toffe evenementen In Salou wil je natuurlijk alle toffe evenementen meemaken. Een van deze evenementen is Flu Party Salou, niet georganiseerd door een reisorga...