feesten

Uitgaan in Salou

Welke clubs & bars mag je niet missen?

Het uitgaansleven Salou is een ware beleving. Salou kent talloze clubs, kroegen en discotheken die stuk voor stuk de moeite waard zijn om tijdens je vakantie in Salou te bezoeken. Onder deze discotheken Salou vind je onder andere een van de de grootste discotheken van Europa: Pacha Discotheek Rimini en de onder Nederlanders zeer geliefde Snoepy’s Salou. Ook feestcafés zijn in Salou goed vertegenwoordigd met onder andere ’t Gat en de Skihut, prima plek om je avond uitgaan Salou te beginnen én te eindigen!

Vergelijk direct alle goedkope jongerenreizen naar Salou

‘t Gat van Nederland Salou

salou uitgaan

Sinds jaar en dag maakt ’t Gat van Nederland het uitgaansleven Salou een stuk aangenamer, uitgaan bij ’t Gat doe je tijdens stamavonden van je reisorganisatie en themafeesten als de winterse Snow Party, Flugel Party of de beruchte Hollandse bier feesten. Dit alles met 200 andere Nederlanders. Oja, deze feestkroeg heeft een meter bier voor twaalf euro!

Ontdek hier meer over ’t Gat van Nederland Salou!

Busstop Salou

uitgaansleven salou

Al sinds 1986 is Busstop Salou elk jaar van juni tot half september een van de populairste bars, die je midden in het centrum van Salou vindt. Elke nacht dans je er met 300 andere, voornamelijk Nederlandse en Engelse gasten op de beste Dance, House en Top 40 muziek totdat de Spaanse zon alweer bijna begint op te komen.

Ontdek hier meer over Busstop Salou!

Club Pacha Salou

salou spanje uitgaan

Club Pacha geeft uitgaan Salou een nieuwe dimensie, ruim 8.000 feestvierders die feesten in verschillende zalen maken de Pacha tevens een van de grootste clubs in Salou en van Europa. In de grote zaal, waar de beste DJ’s ter wereld zoals Afrojack, Quintino en Steve Aoki komen, gaan maar liefst 3.500 mensen helemaal los. Even tussendoor relaxen doe je in de grote tuin!

Ontdek hier meer over Club Pacha Salou!

De skihut Salou

uitgaan salou

In de zomer van 2014 is De Skihut Salou alweer 15 jaar het feestcafé van Salou. Het is de plek waar elke zomerse avond 300 Nederlanders losgaan in en rond de gouden kooi. Samen met artiesten als Sacha Visser, de Lawine Boys, Jody Bernal en Jeroen post en feesten als Flugel Flirt en het grote Skihut Salou bierfeest kun je niet om deze gezellige kroeg heen.

Ontdek hier meer over de skihut Salou!

Flashback Salou

salou clubs

De sinds 1969 geopende club Salou Flashback heeft twee toffe zalen waar de muziekstijl elk moment van de avond varieert, het ene moment hoor je de beste House om vervolgens los te gaan op R&B en Latin voor dat echte zomerse gevoel. Zorg wel dat je je snor laat staan, want tijdens de Moustache Party ontvang je met een snor een gratis drankje!

Ontdek hier meer over Flashback Salou!

Snoepy’s Salou

Salou uitgaan leeftijd

Snoepy’s is een al sinds 1991 geopende zeer bekende discotheek Salou onder Nederlandse jongeren die op vakantie zijn in Salou. Een grote club met vier zalen en DJ’s als FeestDJRuud en Billy The Kit die samen met de beste Franse resident DJ’s de discotheek volledig af weten te breken tijdens feesten als de Sexy Party of de Ladies Night.

Ontdek hier meer over Snoepy’s Salou!

Tropical Salou

uitgaan in salou

Elke zomeravond bouwen 1.000 bezoekers uit alle landen van de wereld een onvervalst feestje in Club Tropical Salou. Vier verdiepingen waar tot 06.45u in de morgen gefeest wordt in een luxe en moderne sfeer op de beste house muziek. Voor de paar euro entree die je voor deze club in Salou betaalt kun je daarnaast genieten van heerlijke cocktails op het ruime terras!

Ontdek hier meer over Tropical Salou!

Handige tips & blog

Pacha Open Air Salou

Waarschijnlijk kende je Club Pacha al voordat je besloot op vakantie te gaan naar Salou. Nu lanceert een losstaande organisatie Pacha Open Air, een outdoor fees...

Flu Party Salou

Toffe evenementen In Salou wil je natuurlijk alle toffe evenementen meemaken. Een van deze evenementen is Flu Party Salou, niet georganiseerd door een reisorga...