activiteiten

Liefhebber van water(sporten)?

Salou is de ideale plek voor leuke watersport activiteiten!

Tijdens je vakantie is het van belang dat je af en toe je rust pakt. Na een leuk avondje stappen is het de volgende dag lekker als je even tot rust kan komen. Dit kan in Salou op de perfecte manier. Salou heeft namelijk prachtige stranden met een eindeloos uitzicht op de zee. Hier kan je helemaal tot rust komen zodat je er die avond weer goed tegenaan kan. Als je nou echt goed wakker wilt worden. Dan moet je een beetje actief worden. De kust van Salou biedt daarvoor de perfecte mogelijkheid. Op deze stranden is erg veel te doen. In Salou heb je verschillende tentjes & accommodaties dichtbij of aan de kust. Bij deze plekken kun je terecht voor allerlei leuke wateractiviteiten. Hieronder vind je meer informatie over de wateractiviteiten in Salou.

Waterskiën in Salou

Als je houdt van een uitdaging dan is waterskiën misschien wel wat voor jou. Door middel van ski’s surf je over de golven heen. Je wordt meegetrokken door een boot waardoor je snelheden van wel 30 kilometer per uur kan behalen! Het maakt niet uit of je deze activiteit al goed onder de knie hebt, of dat je het nog moet leren. Er wordt rekening gehouden met elk niveau. Hierdoor is het voor iedereen een leuke activiteit om eens te proberen!

Vergelijk direct alle goedkope jongerenreizen naar Salou

Jetskiën in Salou

Jetskiën is misschien wel een van de meest populaire watersporten. Op een waterscooter kan je zelf over de golven scheuren en zo hard gaan als je zelf maar wilt. Van tevoren krijg je een korte uitleg over hoe alles werkt. Ook krijg je een zwemvest voor de veiligheid. Je kunt jetskiën zowel alleen als met een vriend of vriendin doen.

Scuba diving

Als je niet zo houdt van de actie en snelheden van het jetskiën of waterskiën, dan kan je samen met je vrienden of vriendinnen gaan duiken. In Salou kan je scubaduiken. Dit is een vorm van duiken, waarbij je zuurstof met je meeneemt in de vorm van een zuurstoffles. Hierdoor kan je dieper duiken dan normaal. Je kan de kust van Salou gaan verkennen met het scubaduiken. Een mooie ervaring die je waarschijnlijk nog lang bij zal blijven. Voor het duiken hoef je geen speciale vaardigheden te hebben. Heb je dit al vaker gedaan of wil je het juist een keer proberen? Dan moet je in Salou zeker een keer gaan duiken. Het is een prachtige ervaring voor jou en je vrienden. Voor verdere informatie over bijvoorbeeld prijzen & locaties, moet je je reisleiding benaderen. Zij kunnen je de precieze informatie geven over de activiteiten.

Er zijn meer activiteiten in Salou!

Als het goed is ben je nu een stuk wijzer geworden wat betreft de wateractiviteiten in Salou. Natuurlijk is er naast activiteiten in het water nog veel meer te doen. Daarom is het verstandig om de site nog verder te bekijken. Onder het kopje “activiteiten” vind je veel meer leuke informatie en tips over de activiteiten in Salou. Daarnaast plaatsen we regelmatig interessante berichten op de blog voor jongeren die een vakantie willen of hebben geboekt naar Salou. Houdt de site dus goed in de gaten!

Handige tips & blog

Pacha Open Air Salou

Waarschijnlijk kende je Club Pacha al voordat je besloot op vakantie te gaan naar Salou. Nu lanceert een losstaande organisatie Pacha Open Air, een outdoor fees...

Flu Party Salou

Toffe evenementen In Salou wil je natuurlijk alle toffe evenementen meemaken. Een van deze evenementen is Flu Party Salou, niet georganiseerd door een reisorga...