informatie

De tofste activiteiten in Salou

Paintballen, club nights en meer!

Ben jij op zoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Of heb je misschien al een reis geboekt naar Salou en wil je meer te weten komen over deze plek? Dan moet je zeker verder lezen! In dit artikel gaan we namelijk wat activiteiten, die uit te voeren zijn in Salou, toelichten. Veel jongeren zijn op zoek naar een plek met veel jongeren, een mooi strand, leuke activiteiten, een goed uitgaansleven en natuurlijk lekker weer. En dat allemaal zo goedkoop mogelijk. Het is dus ook een lastige opgave om een vakantie te vinden die aan al deze eisen voldoet. Toch komt Salou zeker in aanmerking als je spreekt over alle bovenstaande eisen. Een van de redenen waarom veel jongeren jaarlijks naar Salou komen, zijn de activiteiten die in dit gebied te doen zijn. Vandaar dat we in dit artikel wat meer informatie geven over de leukste activiteiten in Salou.

Paintball

Ben jij wel in voor een beetje actie? Dan is paintballen wel iets voor jou! Je kent het wel, samen met je vrienden vorm je een team en probeer je zoveel mogelijk vijanden af te schieten door middel van verfkogels. Heb je het misschien al eens eerder gedaan in Nederland of j wil je het een keer gaan uitproberen? In het avonturenpark “Bosc Aventura” kan dat! Dit park, gelegen in het hart van Salou, geeft jou de kans om in een bosrijke omgeving een spannende tijd te beleven. Voor 25 euro per persoon kan je gaan paintballen. Je krijgt voor dit geld 100 kogels en een heel pak zodat de “kogels” geen pijn zullen doen. Er zijn veel variaties mogelijk van het spel. Zo kun je strijden om een vlag, die in het midden van de baan wordt geplaatst. Diegene die het eerste de vlag veilig bij zijn/haar basis weet te plaatsen, wint. Ook kan je ieder voor zich spelen. Hierbij is iedereen elkaars vijand en is het de bedoeling om zo lang mogelijk stand te houden tegen al je vijanden. Deze activiteit is erg leuk om samen met vrienden of vriendinnen mee te maken. Ga dus een kijkje nemen tijdens je vakantie in Salou!

Club Night @ Salou

Is actie niet echt jou ding en ben jij meer van de feestjes? Ook dan zit je goed in Salou. Niet voor niets komen jaarlijks vele jongeren weer naar Salou om lekker te feesten. In Salou heb je veel discotheken en kroegen. Ook worden er vele speciale feesten gegeven. Hiervoor moet je uitgenodigd zijn of een kaartje voor komen wil je dit meemaken. Een van die feesten wordt georganiseerd door Beachmasters. “Club Night” is een evenement waarbij je een paar clubs afgaat. Je komt zo in aanraking met veel discotheken in Salou waardoor je na het feest goed weet waar de leuke plekjes zijn. Het evenement eindigt in de grootste en bekendste club van Salou; De Pachito. Als je deelneemt aan dit evenement, krijg je natuurlijk wat welkomstshotjes bij elke kroeg en je hoeft geen entree te betalen. Ook is deze activiteit erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Zeker het proberen waard!
Wil je meer weten over bovenstaande activiteiten? Vraag dan je reisleiding even naar de precieze prijzen en ligging. Zij kunnen je verder helpen.

Nog veel meer activiteiten..

Hopelijk heb je nu een indruk gekregen over de activiteiten in Salou. Natuurlijk is er onwijs veel te doen, te veel om in een artikel op te noemen. Daarom is het verstandig om op de site nog rond te kijken. Onder het kopje “activiteiten” vind je nog veel meer interessante activiteiten voor jongeren. Ook plaatsen we regelmatig wat artikelen op de blog. Houdt de site dus goed in de gaten voor het laatste nieuws!

Vergelijk direct alle goedkope jongerenreizen naar Salou

Handige tips & blog

Pacha Open Air Salou

Waarschijnlijk kende je Club Pacha al voordat je besloot op vakantie te gaan naar Salou. Nu lanceert een losstaande organisatie Pacha Open Air, een outdoor fees...

Flu Party Salou

Toffe evenementen In Salou wil je natuurlijk alle toffe evenementen meemaken. Een van deze evenementen is Flu Party Salou, niet georganiseerd door een reisorga...