informatie

Alle activiteiten in het Spaanse Salou

Kroegentochten, beachdays en meer!

Salou trekt jaarlijks weer een groot aantal jongeren naar zich toe. Salou heeft vrijwel alles wat je zoekt in een jongerenvakantie! De prachtige stranden, het bruisende uitgaansleven, de vele leuke activiteiten, het lekkere weer & natuurlijk heel veel andere jongeren die net zoals jij een goede tijd willen beleven. In dit artikel zoomen we wat meer in op de activiteiten die je allemaal kan meemaken in Salou. Er is natuurlijk onwijs veel te doen tijdens zo’n vakantie en daarom hebben we de leukste activiteiten er alvast uitgepikt, zodat jij niets zult missen.

Kroegentocht in Salou

De welbekende kroegentocht is de beste manier om je vakantie van start te laten gaan. Tijdens de kroegentocht ga je samen met andere jongeren, het uitgaansleven van Salou ontdekken. Je gaat naar verschillende clubs en kroegen. Hierdoor krijg je een goed beeld van waar nou precies de leuke tentjes zitten. Dit scheelt je natuurlijk weer heel veel tijd & moeite. Daarnaast leer je er alvast nieuwe mensen kennen die, waarschijnlijk net zoals jij, ook net zijn aangekomen en op zoek zijn naar stapmaatjes. Een goede gelegenheid om wat connecties te leggen dus! De welkomstshotjes staan in ieder geval al klaar voor je. Neem contact op met je reisleiding als je mee wilt doen aan deze activiteit.

Beachday met Beachmasters

Ben jij wel wakker te maken voor een dagje aan het strand? Of kom je toch liever je bed uit voor wat actie? Dan zit je in beide gevallen wel goed bij de volgende activiteit. Beachmasters organiseert in Salou namelijk een zogenaamde Beachday. Tijdens deze dag word je met een boot vervoerd naar een soort privéstrand. Er is ruimte om lekker relaxed op het strand te liggen en even tot rust te komen. Ook is er is ruimte om actief te zijn. Zo vind je op dit strand erg veel leuke dingen. Van watersporten tot allerlei adrenaline verhogende attracties, het is allemaal mogelijk tijdens de Beachday. Honger of dorst gekregen? Geen probleem, de plaatselijke bar staat geheel tot je beschikking. Met lekkere hapjes en natuurlijk meer dan genoeg alcohol kan je hier voor al je eten en drinken terecht! Dus, houd jij van liggen op het strand, spannende wateractiviteiten & een hapje en een drankje? Dan is Beachday zeker een aanrader voor jou!

Leer nieuwe mensen kennen

Beide activiteiten zijn handig om nieuwe mensen te leren kennen. Bij de kroegentocht zal je automatisch in aanraking komen met andere Nederlandse vakantiegangers. Hetzelfde geldt voor de Beachday. Beide worden georganiseerd door Beachmasters, dus de kans is groot dat er alleen maar Nederlanders aanwezig zullen zijn bij deze activiteiten. Om dus op je vakantie nieuwe mensen te leren kennen, zijn deze activiteiten zeer zeker een aanrader!

Maar er is nog veel meer te beleven in Salou

Hopelijk ben je nu ook al wat wijzer geworden over de activiteiten in Salou. Natuurlijk is dit nog maar een klein gedeelte van alle activiteiten in Salou. Daarom is het verstandig om nog verder te kijken op de site. Zo kun je bij het kopje “activiteiten” nog veel meer handige informatie vinden over de activiteiten in Salou. Daarnaast plaatsen wij regelmatig berichten op de blog. Hierin vind je veel informatie die van belang kan zijn voor Nederlandse jongeren die op vakantie (willen) gaan naar Salou. Houdt de site dus goed in de gaten voor het laatste nieuws!

Vergelijk direct alle goedkope jongerenreizen naar Salou

Handige tips & blog

Pacha Open Air Salou

Waarschijnlijk kende je Club Pacha al voordat je besloot op vakantie te gaan naar Salou. Nu lanceert een losstaande organisatie Pacha Open Air, een outdoor fees...

Flu Party Salou

Toffe evenementen In Salou wil je natuurlijk alle toffe evenementen meemaken. Een van deze evenementen is Flu Party Salou, niet georganiseerd door een reisorga...